Fotografie

Als ik om me heen kijk zie ik stilstaande beelden, details, schaduwen en composities ontstaan. Of ik nou op de fiets zit, in de auto rijd, ergens wandel of in opdracht werk, het gaat als vanzelf. Fotografie brengt me op zeer diverse plekken in contact met verschillende mensen.
Ik fotografeer inmiddels al ruim twintig jaar en maak integere, eerlijke foto’s. Ik maak gebruik van het moment, om mooie foto’s te maken en verhalen te vertellen. Leuke of minder leuke verhalen.


Merel, Ruud en Fina

Enige tijd geleden heb ik foto’s mogen maken van Merel, Ruud en de prachtige Fina. Omdat mijn auto bij de garage stond, ben ik op de bakfiets naar ze toe gefietst, wat me prima bevallen is. Hieronder 2 foto’s uit de serie.

Merel: ‘Op een zonnige zaterdagochtend hadden wij onze fotoshoot met Arne. Op zijn bakfiets had hij alle benodigdheden bij zich om te komen fotograferen bij ons thuis en daarna ook nog buiten in het park. Er was meteen een gezellige en ontspannen sfeer en ons dochtertje raakte niet uitgekeken op de grote camera. Op een natuurlijke en leuke manier heeft Arne prachtige foto’s gemaakt. Niet lang na de shoot kregen we de foto’s opgestuurd en zoals we al gehoopt hadden zijn ze zeker de moeite waard!’

Merel_Ruud_Fina-13 Merel_Ruud_Fina-2


Bruiloften

Ik vind het geweldig als ik bij een bruiloft aanwezig mag zijn, of het nu als fotograaf is of als genodigde, ik ben er helemaal vol van en laat me vaak meeslepen door alles wat er gebeurd. Ik ben dan ook altijd op de een of andere manier emotioneel betrokken bij het bruidspaar. Alleen op deze manier kan ik de integere foto’s maken, die mij zo kenmerken. Hieronder een kleine selectie van foto’s die ik tijdens bruiloften gemaakt heb.

Bruiloft-Marc-en-Brenda-98 Bruiloft-Marc-en-Brenda-99

 


Portretten – De Schreeuw van Breda, Breda Photo

In 2010 was het thema van Breda Photo, ‘Tilt’. Hiervoor heb ik een portrettenserie gemaakt van verschillende mensen die allemaal schreeuwen. Ik heb deze serie De schreeuw van Breda genoemd, wat me veel aandacht heeft opgeleverd.

c2299d9f2503d987ba497d73e8899669


Portretten – Flower

Naar aanleiding van portretten die ik vond op internet, wilde ik heel graag een portretserie maken met meel. We hebben hiervoor eerst vaseline gesmeerd, om vervolgens met een rietje heel voorzichtig meel aan te brengen, waardoor er een heel dun laagje meel op de huid komt te liggen. Een mooi experiment, met een mooi resultaat.

Schermafbeelding 2015-12-23 om 17.00.15 background_image